Bescherming van programmaservices tegen extern beheer

Bescherming van programmaservices tegen extern beheer blokkeert pogingen van gebruikers en andere programma's om Kaspersky Endpoint Security-services te stoppen. Bescherming verzekert de werking van de volgende diensten:

Schakel de bescherming van Kaspersky Endpoint Security-services tegen extern beheer uit om het programma via de opdrachtregel af te sluiten.

Bescherming van programmaservices tegen extern beheer in- of uitschakelen:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop .
  2. Selecteer Algemene instellingenProgramma-instellingen in het venster met de programma-instellingen.
  3. Gebruik het Extern beheer van systeemservices inschakelen om de bescherming van Kaspersky Endpoint Security-services tegen extern beheer in of uit te schakelen.
  4. Sla uw wijzigingen op.

Als gevolg hiervan verschijnt er een systeemvenster met een foutmelding wanneer een gebruiker programmaservices probeert te stoppen. De gebruiker kan alleen programmaservices beheren vanuit de Kaspersky Endpoint Security-interface.